Voltooid verleden pijn

Voltooid verleden pijn

Boekpresentatie Voltooid verleden pijnOp 12 oktober vierde ik met auteur Fabienne Cammaert en haar gasten het verschijnen van haar debuut ‘Voltooid verleden pijn – relaas van een gevecht tegen borstkanker’.

Ik heb Fabienne begeleid in de redactie. Met het bedoelde effect, zo blijkt uit een reactie van een van de eerste lezers:

“Je boek heb ik intussen uit omdat ik niet kon stoppen. Een authentieke getuigenis van een proces dat nog zwaarder is dan dat ik het had ingeschat. Het roept een immens respect op voor jou en zovele anderen die daar doorheen zijn gegaan, of die het traject nog moeten aanvangen. Je windt er geen doekjes om en toch blijft je toon verteerbaar voor de lezer. Zoiets moet je kunnen, niet vanzelfsprekend. Wat je boek voor mij ‘een aanrader’ maakt, is dat het, mede dankzij de informatie en je relaas, leidt tot meer begrip van wat iemand doormaakt die in zo’n situatie verkeert. Er is niet enkel onmacht – vooral ook bij de directe omgeving – er is vooral een kans om er te zijn voor elkaar, in meerdere opzichten. Ik ben je dankbaar dat je dit hebt willen delen. Ben tegelijk nieuwsgierig naar de inhoud van je volgende boek…”

Ben je nieuwsgierig? Bestel het boek dan via voltooidverledenpijn @ gmail.com. Het boek kost 20 euro excl. verzendkosten.