Jouw leven in een boek – inspiratie en workshops voor schrijvers van levensverhalen

Jouw leven in een boek – inspiratie en workshops voor schrijvers van levensverhalen

Evenement voor schrijvers van levensverhalenIn samenwerking met de Facebook-groep Levensverhalenprofessionals organiseert Jan-Willem Gerth van Uitgeverij van Brug op zaterdag 4 november 2017 een bijzondere dag rond levensverhalen voor iedereen die met/voor anderen aan levensverhalen werkt, betaald en onbetaald.

Tijdens deze dag kun je workshops volgen van Arianne Collee, Anke de Jong-Koelé, Brenda Van Der Wijk-van Dijk, Monique Smit, Daniëla Postma, José Franssen, Monica Boschman en Simone Berger (Istori Kita – Jouw familiegeschiedenis).
Ook zijn er enkele lezingen, waaronder het ervaringsverhaal van auteur Agnes van Overveld die het boek Windkracht 6 schreef. De dag wordt geopend door Esther Kornalijnslijper sharing stories & supporting selfcare.

Na afloop krijg je – als blijvend aandenken – het boek Dit levensverhaal hoort in een boek thuis van Daniëla Postma mee, dat in november zal verschijnen. Er staat ook een interview met mij in!

De locatie van het schrijversevenement op 4 november is op dit moment nog niet bekend. We streven ernaar om jou, kostendekkend, een geweldige dag te kunnen aanbieden. Gratis zal het evenement dus niet worden, maar al te duur evenmin.

Op de Facebook-pagina Jouw leven in een boek kun jij, als (betaald of onbetaald) levensverhalenprofessional, op weg naar 4 november alvast inspiratie en nieuwe ideeën opdoen!
Houd de Facebook-pagina ook in de gaten voor informatie over de inschrijving.