Professionele teksten voor ondernemers

Ben jij ondernemer? Dan wil je natuurlijk professionele teksten en aansprekende communicatie-uitingen voor je organisatie. Als schrijven niet je corebusiness is, schakel mij dan in als redacteur of tekstschrijver. Dan weet je zeker dat je ook in tekst de kwaliteit uitstraalt waar jij voor staat.

Deze opdrachtgevers gingen je voor en schakelden mij in voor hun professionele teksten:

JNF Experience Magazine

Joanne Nihom verzorgt al jaren de interviews, teksten en redactie van het JNF Experience Magazine van het Joods Nationaal Fonds. Ook verzorgt zij de digitale nieuwsbrieven van het JNF. Ik ondersteun haar al sinds de start van mijn bedrijf met redactieadvies.

Alice Pley Search

Alice Pley liet haar website vernieuwen en nam ook haar teksten onder de loep. Ze schakelde mij in voor een kritische blik en de juiste nuance. Het resultaat: websiteteksten die net zo krachtig, persoonlijk en doortastend zijn als haar gevestigde reputatie.

Studio Mattias

Alien Verhoef wilde graag een frissere website, technisch up-to-date, met aansprekende teksten. Voor dat laatste schakelde ze mij in, omdat ze al eerder fijn met mij had samengewerkt rond haar boek ‘Creatieve Loopbaanplanning’.

Roek Lips

Roek Lips wilde zichzelf en zijn diensten sterker profileren. Met een duidelijk aanbod voor een duidelijke doelgroep. Hij deed zelf de voorzet die ik analyseerde en voorzag van advies. Vervolgens herschreef ik zijn websiteteksten tot een krachtig geheel.

Hoveniersbedrijf Siebeling

Hans Siebeling zocht iemand die een volledig nieuwe website voor hem kon regelen. Eenvoudig met dito teksten. Ik schreef zelf de teksten en schakelde Govard-Jan de Jong van Anticipate in voor het ontwerpen en bouwen van de website.

Atelier voor leiderschap

Mientje Fluyt wilde graag haar websiteteksten beter laten aansluiten bij haar diensten. Schrijven over jezelf en helder maken wat je te bieden hebt, is altijd lastig, daarom schakelde ze mij in. Naar volle tevredenheid.

The Alignment House

In 2017 wilde The Alignment House haar website beter laten aansluiten bij haar nieuwe merkpositionering. Ik schreef de nieuwe webteksten met de opdracht: vermijd vage taal en sluit optimaal aan bij onze doelgroep en hun vraagstukken. Ook vertaalde ik voor diverse klanten van deze opdrachtgever het vastgestelde merkbeleid naar begrijpelijke handboeken.

De Ontwikkelgroep

De Ontwikkelgroep begeleidt met hart en ziel organisaties en individuen in leiderschapsvraagstukken. Ik schreef websiteteksten die de klanten aanspreken en die hun partners met trots uitdragen.

Toekomstvormers

Toekomstvormers Leading from Nature is ontstaan uit een collectief van bevlogen professionals die organisaties en leiders uitdagen en ondersteunen om een duurzame wereld te creëren. Zij hadden behoefte aan een eigen website om hun gedachtegoed uit te dragen. Samen met een andere tekstschrijver en een vormgever stond ik aan de basis van hun website. We ontwikkelden een format en deden een voorzet voor teksten die de professionals dichter bij elkaar brachten. Daarna heb ik het overgedragen aan mijn collega tekstschrijver.

Communicatiewaaier

In 2015 lanceerde Eunice van Luit de Communicatiewaaier: een praktische tool voor kinderen die moeite hebben met communiceren. Voor dit product heb ik de handleiding herschreven. De teksten uit de handleiding zijn deels ook gebruikt op de website.

Pitchies

Deze opdrachtgever wilde haar instrument opnieuw positioneren. In een strategiesessie brachten we de diverse doelgroepen in kaart. Vervolgens bepaalden we per doelgroep de prioriteiten en benadering. Op basis daarvan schreef ik teksten voor de nieuwe website.

Kracht door leren

Voor deze organisatie heb ik alle websiteteksten geschreven. Op basis daarvan heb ik twee flyers geschreven. Ook deze startende ondernemer heeft door middel van mijn strategievragen koers bepaald.

Naast bovenstaande opdrachtgevers begeleid ik ondernemers en professionals bij het schrijven van hun boek. Zo zetten zij zichzelf als expert op de kaart. Boeken die reeds verschenen zijn en waar ik aan meewerkte, vind je hier.