Businessroman over de kracht van NLP

Businessroman over de kracht van NLP

cover-defOp 20 november 2014 presenteerde Irene van Gameren haar businessroman ‘De Intervisieclub‘. Ze schreef het boek voor professionals en ondernemers die willen ontdekken wat echt belangrijk voor ze is en dat ook willen realiseren. In haar boek schetst ze vier personen die hun doelen ontdekken en bereiken door duidelijke doelen te stellen, te focussen en effectiever te communiceren. Er zijn talloze boeken die de principes van NLP uitleggen. Irene miste een boek dat laat zien wat je er praktisch mee kunt. Ze besloot dat boek zelf te schrijven.

Haar boekpresentatie greep ze aan als gelegenheid om haar gasten bewust te maken van hun eigen verlangens en doelen. Een zeer inspirerende avond, die mensen met elkaar in verbinding bracht.

Ik coachte Irene in haar schrijfproces en verzorgde de redactie.

“Brenda was als het ware mijn reisbegeleider. Ze hielp me op weg om de outline en structuur van het boek te bepalen. Onderweg gaf ze me tips hoe ik mijn personages en dialogen kon ontwikkelen. Door haar vragen kreeg ik inzicht in de eindbestemming, het plot van het boek. Bovendien wist ze tijdens de redactieslagen de zwakke plekken bloot te leggen en die weer kracht bij te zetten. Ook in de vormgeving en promotie van het boek dacht ze pro-actief mee. Haar betrokkenheid van begin tot eind, zelfs tot na de boekpresentatie, is tekenend voor haar. Het vervolg op dit boek ga ik zeker weer met haar oppakken.”
Irene van Gameren – Profskills