Hoe kan ik je coachen?

Schrijf jij om jouw onderneming, of jezelf als professional, op de kaart te zetten? Dan wil je natuurlijk dat jouw teksten de kwaliteit uitstralen waar jij voor staat. Is schrijven niet jouw kernactiviteit, maar gaat het je best aardig af? Met schrijfcoaching, zoals advies voor een slimme aanpak, en redactionele feedback trek jij jouw teksten naar een hoger level.

Het resultaat? Aansprekende teksten die hun doel treffen. Deze klanten gingen je voor.

Schrijfadvies

Er zijn verschillende manieren waarop ik jouw schrijfcoach kan zijn. De duur van een coachinggesprek is afhankelijk van jouw behoefte. Wil je een uurtje sparren? Of maken we in een dagdeel een grondig plan? Kies uit één van onderstaande diensten, of vraag een offerte op maat aan.

Vragenuur via Skype of per telefoon

Heb je prangende vragen rond het schrijven, uitgeven of promoten van je boek? Wil je sparren over de beste aanpak voor jouw websiteteksten? Wil je brainstormen over blogonderwerpen voor het komende jaar? In een Skype- of telefoongesprek van maximaal een uur kun je vragen stellen zoveel je wilt en krijg je antwoorden waar je mee verder kunt.

Tarief: €97 excl. 21% btw

 

Strategiesessie van 4 uur

Wil je de beste opzet voor je boek, blogkalender of website maken? Of een gericht promotieplan voor de lancering van je boek, een nieuwe dienst of product? In een strategiesessie van vier uur bespreken we alle ins en outs en maken we een gericht plan, zodat jij precies weet wat je te doen staat. Natuurlijk doe ik vooraf ook mijn huiswerk.

Tarief: €497 excl. 21% btw

Coaching op maat

Heb je een concrete tekst of een concreet plan waarover je professioneel advies wilt? Dat vraagt enige voorbereiding van mij. Leg me uit waar je tegenaan loopt en wat je zou willen, en we vinden een oplossing met coaching op maat.

Tarief: vraag een offerte aan

Maak een goede start met je schrijf- of promotieplan.
Vraag nu een schrijfcoachsessie aan.
Mail naar Brendavandijk @ duidelijkverhaal.nl.

Redactionele feedback

Twijfel je of jouw teksten goed genoeg zijn? Is de tekst lekker leesbaar en begrijpelijk, zijn de zinnen goed geformuleerd, bevat de tekst grammaticale of spelfouten, is de opbouw logisch? Mijn redactionele feedback vertelt hoe de vlag ervoor staat én biedt handvatten ter verbetering. Of het nu gaat om teksten voor een blog of website, of om een hoofdstuk voor een boek.

Redactionele feedback +
mondelinge toelichting

Mail mij een Worddocument met maximaal 10 pagina’s tekst (max. 4.000 woorden) en je ontvangt het geredigeerd retour, met feedback (via opmerkingen) in de kantlijn. In een half uur overleg via Skype of per telefoon kun je vervolgens vragen stellen over de feedback, of geef ik een extra toelichting.

Tarief: € 247 excl. 21% btw

Leesrapport van je boek

Is jouw manuscript klaar om uit te geven? Een leesrapport geeft antwoord op die vraag. Ik lees je volledige manuscript en geef feedback op de volgende punten:

  • doelgroep
  • structuur
  • insteek
  • leesbaarheid en stijl
  • spelling en grammatica
  • toegevoegde waarde

Je ontvangt een uitgebreid feedbackrapport met een heldere analyse en concrete verbeterpunten. Met een leesrapport kun je zelf aan de slag met een revisieronde.

Tarief: €497 excl. 21% btw

Redactiediensten

Heb je een redacteur nodig die jouw teksten verbetert in een goed leesbare, foutloze tekst? Kijk welke redactievorm bij jou past.

Tarief: zie pagina redactiediensten

Breng je teksten naar een hoger niveau.
Vraag nu om redactionele feedback.
Mail naar Brendavandijk @ duidelijkverhaal.nl.