Redactiediensten

Ben jij tevreden over de tekst die je hebt geschreven, maar weet je dat het hier en daar beter kan? Met redactie maak ik jouw tekst piekfijn in orde en breng ik ze naar een hoger level. Zo is het boek Spelen werkt, dat ik mocht redigeren, verkozen tot Managementboek van het jaar 2023
Kom je er echt niet uit? Of stel je andere prioriteiten? Ik kan altijd jouw teksten herschrijven, of je schakelt mij in als ghostwriter. Wil je eerder in het schrijfproces al feedback op je teksten? Maak dan gebruik van schrijfcoaching.

Het resultaat van redactie door Duidelijk Verhaal? Teksten die de kwaliteit uitstralen waar jij voor staat.

Lichte redactie

Zit jouw tekst qua structuur en inhoud goed in elkaar, maar kan de leesbaarheid op zinsniveau beter? Dan volstaat lichte redactie.
Hier en daar pas ik de formulering aan, maak ik zinnen actiever, minder ingewikkeld of minder lang. Natuurlijk haal ik ook alle grammaticale en spelfouten eruit en zorg ik voor de juiste interpunctie.

Tarief: 5 eurocent* per woord

 

Zware redactie

Heeft jouw tekst een onlogische opbouw? Komen diverse onderwerpen op meerdere plekken terug? Wissel je qua stijl of aanspreekvorm? Leiden veel formuleringen tot vragen (‘Wat bedoel je precies?’)? Of is er aan elke zin wel iets te verbeteren? Dan verdient jouw tekst zware redactie.
Geen schande: schrijven is immers niet jouw core business. Met zware redactie kom je goed voor de dag.

Tarief: 7,5 eurocent* per woord

Herschrijven

Soms lukt het schrijven gewoon niet. Of steek je je energie liever in andere dingen. Geen nood, een oplossing is nabij!
Jij bent expert van de inhoud. Je weet precies hoe het werkt op jouw vakgebied. Erover vertellen gaat prima en misschien heb je er al aardig wat over geschreven. De teksten en informatie die jij aanlevert, herschrijf ik tot het verhaal dat jouw doelgroep van A tot Z geboeid houdt.
Of schakel mij in als jouw ghostwriter en ik interview jou en schrijf op basis daarvan jouw boek, blog of websiteteksten.

Tarief: vraag om een offerte op maat.

* Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Stuur jouw tekst(en) of manuscript in voor redactie of vraag vandaag nog een offerte aan.
Mail naar brendavandijk @ duidelijkverhaal.nl.

Lees aan welke boeken en andere teksten ik meewerkte.