Schrijfcafé in Drenthe 23 mei en 27 juni

Schrijfcafé in Drenthe 23 mei en 27 juni

Schrijfcafe 2014-3-13 IMG_1149“Ik ken zo weinig schrijvers in mijn omgeving”, roepen ‘mijn’ schrijvers uit het noorden van Nederland. Toch frappant dat ik steeds meer schrijvers uit Friesland, Groningen en Drenthe op mijn pad krijg. Reden voor mij om die kant op te komen met mijn schrijfcafé. Want schrijven in het gezelschap van andere ondernemende schrijvers motiveert enorm.

Locatie Daad ArchitectenOp vrijdag 27 juni organiseer ik het schrijfcafé met medewerking van Daniëla Postma, die alles vertelt over mogelijkheden en missers rond de opmaak van je boek. Klik HIER voor meer informatie.

Breid je schrijversnetwerk uit, vind een schrijfmaatje én kom een stap verder in je schrijfproces in mijn schrijfcafé in Beilen! Op vrijdag 23 mei en vrijdag 27 juni, in het prachtige kantoor van Daad Architecten. Op enkele minuten lopen vanaf station Beilen en ook goed bereikbaar met de auto.