Bijzondere verhalenbeurs

logo BVBHeb je een bijzonder verhaal te vertellen of schrijf je een boek dat iedereen moet lezen? Kom dan op 23 september 2013 naar de Bijzondere Verhalenbeurs in Utrecht. Breng je ideeën onder de aandacht bij uitgevers, sprekersbureaus en journalisten.

Op 17 september is de voorbereidingsavond in Amersfoort. Op 23 september is de Bijzondere Verhalenbeurs. Zowel op de voorbereidingsavond als op de ochtend van de beurs helpen professionals de deelnemers met hun elevator pitch. Alledaagse gebeurtenissen kunnen zo tot juweeltjes geslepen worden.
Ik maak deel uit van het team. Zowel op 17 september als op 23 september help ik deelnemers om de tekst van de achterkant van hun boek zo scherp mogelijk te krijgen.

De middag van de beurs vertellen uitgevers, journalisten of vertegenwoordigers van sprekersbureaus eerst plenair waar ze naar op zoek zijn en geven tips en ‘do’s and don’ts’ over hun vakgebied. Daarna kunnen deelnemers hen persoonlijk ontmoeten tijdens ‘speed dates’ in rondes van 4 à 5 minuten.

Voorbereidingsavond:
17 september
19.30 – 22.00 uur
Permanent Bèta in Amersfoort

Bijzondere Verhalenbeurs:
23 september
9.30-18.30 uur
Meeting Plaza in Utrecht

Deelnemen? Schrijf je nu in!

 

 

Getagd met , ,