Gratis adviesgesprek over je boek uitgeven

Wil jij zelf je boek uitgeven met professionele hulp? Goed idee! Een boek is voor ondernemers het beste visitekaartje dat er bestaat. Een boek maakt van jou een autoriteit, want ‘je hebt er een boek over geschreven’. Een boek brengt je in contact met de media. Want ook de pers houdt van deskundigen. Een boek helpt je aan uitnodigingen om te spreken op symposia, congressen en beurzen. Deze drie effecten van een boek leveren je gegarandeerd meer klanten op.

Maar hoe pak je dat aan? Op de gratis adviesdagen over zelf uitgeven helpen uitgever Donald Suidman van Bigbusiness Publishers en ik je op weg in een persoonlijk gesprek.

Na afloop heb je:

  • een afgebakend onderwerp voor je boek
  • een idee hoe je een begin maakt met het schrijven
  • inspiratie en houvast om je vastgelopen boekproject tot een goed einde te brengen
  • een idee hoe wij je kunnen helpen met redactie, grafisch ontwerp, druk, beschikbaar maken voor de boekhandel, de pers benaderen en marketing

Natuurlijk gaan we ook in op de vraag: hoeveel gaat dit allemaal kosten en hoe kun je dat terugverdienen?

Wie zijn wij?

Donald Suidman is uitgever en eigenaar van BigBusinessPublishers. Hij is opgeleid als journalist en heeft veel ervaring in de b2b-uitgeverij. Hij adviseert je graag over hoe je het beste jouw doelen bereikt met je boek en wat je commerciële kansen zijn.

Brenda van Dijk is schrijfcoach en redacteur en eigenaar van Duidelijk Verhaal. Waar anderen bruisen van de vernieuwende ideeën, schuilt haar kracht in het realiseren ervan. Of ze nu werkt als ghostwriter, communicatieadviseur, tekstschrijver, redacteur of schrijfcoach: ze achterhaalt de essentie van wat jij wil vertellen en vertaalt dat naar concrete plannen.

Samen zorgen we ervoor dat jouw boek er komt, in de winkel ligt en aandacht krijgt.

Graag tot ziens!

Donald Suidman
www.bbpublishers.nl

logo.png

Brenda van Dijk
www.duidelijkverhaal.nl

 

 

De volgende adviesdagen zijn op:

Vrijdag 13 april
Vrijdag 18 mei
Maandag 18 juni
Vrijdag 13 juli

MAAK EEN AFSPRAAK
Bel of mail Donald (06-27503441 of 030-2270688 | donald@bbpublishers.nl)

De meeste gesprekken vinden plaats in Utrecht bij BigBusinessPublishers, Kanaalweg 22b in Utrecht. Je kunt hier gratis parkeren, en het is per OV-fiets goed te bereiken vanaf Utrecht CS.